050 322 3489

Silmäkirurgi Ossi Kaijanen

Hei, olen oululainen Silmäkirurgi Ossi!

Olen paljasjalkainen oululainen ja olen valmistunut Oulun yliopistosta silmälääkäriksi. Omia silmäpotilaita olen tutkinut jo vuodesta 2008 lähtien ollessani lääketieteen kandidaattina kesätöissä OYS:n silmätautien poliklinikalla. Lääkäriksi valmistuin vuonna 2009. Silmälääkäriksi erikoistuin vuonna 2011–2016 Oulussa ja Rovaniemellä. Silmäkirurgian erityispätevyyden sain vuonna 2018.

Olen koulutusorientoitunut ja kouluttaudun säännöllisesti, vähintään 4 kertaa vuodessa. Uskon vankan leikkausrutiinin ja vastaanottotyön, johon yhdistyy uusin tutkimustieto, antavan asiakkaalle laadukkaimman mahdollisen lopputuloksen, oli kyseessä sitten silmäoireen hoito tai silmäleikkaus. Tekniikka kehittyy niin työkalujen, leikkaustekniikoiden kuin erilaisten silmärairauksien hoidon osalta jatkuvasti.

Vahvoina erityisosaamisalueinani ovat kaihi- ja linssileikkaukset sekä yläluomileikkaukset. Näistä minulla on jo tuhansien leikkauksien kokemus. Erityisesti linssileikkaus uusimmilla moniteholinsseillä on lippulaivatuotteeni, sillä Oulun alueelta ei löydy tämän alan osaajia kuin kourallinen. Lisäksi vastaanottopuolella olen erityisen perehtynyt kuivasilmäisyyden hoitoon, mitä monesti pidetään ammattikunnassani haastavana ja ”hieman tylsänä”. Olen huolella valinnut klinikalleni myytäväksi maan parhaimmat kuivasilmäisyyden hoitoon tarkoitetut tuotteet, jotka ovat olleet iso apu monen kuivasilmäisyydestä kärsivän asiakkaan hoidossa.

Silmälääkärin töitä olen tehnyt Helsingin ja Rovaniemen välisellä alueella useassa paikassa, joten olen kerännyt vankan kokemuksen erilaisista toimintatavoista. Nyt haluankin tarjota parhaimmat oppimani metodit oululaisille ja lähikuntalaisille omassa klinikassani. Pidän asiakkaiden kohtaamisesta ja heidän kanssaan keskusteluista. Jokainen asiakas on yksilö, ja jokaisella on omanlaisensa oireet. Pidän ongelmanratkaisusta ja minusta on antoisaa löytää asiakkaalle paras ratkaisu hänen silmien terveyteensä liittyen.

Työn vastapainona pelaan intohimoisesti tennistä. Lisäksi rakkaina harrastuksina ovat elokuvat, musiikin kuuntelu, ulkoilu ja laskettelu. Matkustelu tuo lisäksi kaivattua perspektiiviä elämiseen ja tuulettaa myös päätä.

Minulla on myös oma sivusto www.silmakirurgia.com josta löydätte esimerkiksi blogikirjoituksiani. Instagramista minun lääkärin työtä voi seurata tililtä @laakarinelamaa.

Tervetuloa tutustumaan klinikkaamme!

Terveisin, Ossi

  • Suomen Silmäkirurgiyhdistyksen hallituksen jäsen 2021 – 

  • Suomen Lääkäriliiton myöntämä silmäkirurgian erityispätevyys 2018

  • Silmätautien erikoislääkäri 2016

  • Erikoistuminen 2011 – 2016 Oulussa ja Rovaniemellä

  • Lääketieteen lisensiaatti 2009

  • Ensimmäiset silmätautipotilaat kandivaiheessa vuonna 2008

2011

ALALLA VUODESTA

15

KÄYDYT KOULUTUKSET

3500

SILMÄLEIKKAUKSET

Silmien Klinikka

Avoinna: Ma – to klo 10 – 17

Kirkkokatu 27 A 43
90100 Oulu

Asiakaspalvelu ja ajanvaraus: 050 322 3489
Päivystysnumero: 050 552 2845

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Yhteistyökumppanit