050 322 3489

Silmäkirurgi Ossi Kaijanen

Hei!

Olen paljasjalkainen oululainen. Kouluni kävin Kastellissa ennen siirtymistä tien toiselle puolen Oulun Yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan. Heti silmätautien peruskurssin jälkeen tiesin löytäneeni oman alani. 2005 olin jo amanuenssina OYS:n silmätautien poliklinikalla ennen kuin olin saanut arvosanan silmäkurssista. Omia silmäpotilaita olen tutkinut jo vuodesta 2008 lähtien ollessani lääketieteen kandidaattina kesätöissä OYS:n silmätautien poliklinikalla. Lääkäriksi valmistuin vuonna 2009. Silmälääkäriksi erikoistuin vuonna 2011–2016 Oulussa ja Rovaniemellä. Silmäkirurgian erityispätevyyden sain vuonna 2018.

Silmälääkärin töitä olen tehnyt Helsingin ja Rovaniemen välisellä alueella useassa paikassa, joten olen kerännyt vankan kokemuksen erilaisista toimintatavoista. Nyt haluankin tarjota parhaimmat oppimani metodit oululaisille ja lähikuntalaisille omassa klinikassani. Pidän asiakkaiden kohtaamisesta ja heidän kanssaan keskusteluista. Jokainen asiakas on yksilö, ja jokaisella on omanlaisensa oireet. Pidän ongelmanratkaisusta ja minusta on antoisaa löytää asiakkaalle paras ratkaisu hänen silmien terveyteensä liittyen.

Vahvoina erityisosaamisalueinani ovat kaihi- ja linssileikkaukset sekä luomileikkaukset. Lisäksi vastaanottopuolella olen erityisen perehtynyt kuivasilmäisyyden hoitoon, mitä monesti pidetään ammattikunnassani haastavana ja ”hieman tylsänä”. Olen huolella valinnut klinikalleni myytäväksi maan parhaimmat kuivasilmäisyyden hoitoon tarkoitetut tuotteet, jotka ovat olleet iso apu monen kuivasilmäisyydestä kärsivän asiakkaan hoidossa.

Työn vastapainona pelaan intohimoisesti tennistä. Lisäksi rakkaina harrastuksina ovat elokuvat, musiikin kuuntelu, ulkoilu ja laskettelu. Matkustelu tuo lisäksi kaivattua perspektiiviä elämiseen ja tuulettaa myös päätä.

Minulla on myös oma sivusto www.silmakirurgia.com josta löydätte esimerkiksi blogikirjoituksiani. Instagramista minun lääkärin työtä voi seurata tililtä @laakarinelamaa.

Tervetuloa tutustumaan klinikkaamme!

Terveisin, Ossi

  • Suomen Silmäkirurgiyhdistyksen hallituksen jäsen 2021 – 

  • Suomen Lääkäriliiton myöntämä silmäkirurgian erityispätevyys 2018

  • Silmätautien erikoislääkäri 2016

  • Erikoistuminen 2011 – 2016 Oulussa ja Rovaniemellä

  • Lääketieteen lisensiaatti 2009

  • Ensimmäiset silmätautipotilaat kandivaiheessa vuonna 2008

2011

ALALLA VUODESTA

15

KÄYDYT KOULUTUKSET

3000

SILMÄLEIKKAUKSET