050 322 3489

Päivystys

Päivystys on kiinni 1.8. – 14.8.2022. Akuutin ongelman sattuessa, ota yhteys alueesi yhteispäivystykseen!

Päivystys on sinulle, kenellä on silmässä akuutti vaiva, kuten äkillinen silmäkipu, silmätulehdus, näönhämärtyminen tai muu silmän terveydentilan nopea muutos ja tarvitset silmälääkärin konsultaatiota tai reseptin vastaanottoaikojen ulkopuolella. Silmälääkäri päivystää puhelimitse aina arkipäivisin ja viikonloppuisin. Jos silmälääkäri ei vastaa puhelimeen, soittaa hän heti vapauduttuaan takaisin. Päivystyspuhelusta emme peri erillistä maksua!

Toisinaan akuutti vaiva vaatii käynnin vastaanotolla Silmien Klinikalla, mahdollisesti jopa klinikan aukioloaikojen ulkopuolella. Päivystysvastaanotolla silmälääkäri määrittelee tutkimustarpeen ja tekee tarvittavat tutkimukset, jatkohoitosuunnitelmat sekä määrää tarvittavat lääkkeet klinikan aukioloaikojen ulkopuolella. Jatkotoimenpiteet voidaan usein tehdä jo Silmien klinikalla, mutta tarvittaessa silmälääkäri ohjaa asiakkaan jatkohoitopaikkaan kiireellisellä lähetteellä.

Jos sinulla on vakava silmävamma kuten silmän lävistävä haava tai kovasti verta vuotava silmäluomen haava, soita 112 tai mene lähimpään yhteispäivystykseen. 

Hinnat

Puhelinkonsultaatio 0 €
Reseptin kirjoitus 50 €
Päivystyskäynti klinikalla 200 €
Toimistomaksu (per käyntipäivä) 17 €