050 322 3489

Kiireellinen vastaanottoaika

Akuutti vaiva? Järjestämme sinulle kiireellisen ajan!”

Kiireellinen vastaanotto on sinulle, jolla on silmässä akuutti vaiva kuten äkillinen silmäkipu, silmätulehdus, näönhämärtyminen, rikka/roska tai muu silmän terveydentilan nopea muutos. Kiirevastaanotolla silmälääkäri määrittelee tutkimustarpeen ja tekee tarvittavat tutkimukset sekä jatkohoitosuunnitelmat. Jatkotoimenpiteet voidaan usein tehdä jo Silmien klinikalla, mutta tarvittaessa silmälääkäri ohjaa asiakkaan jatkohoitopaikkaan kiireellisellä lähetteellä.  Jos vapaita vastaanottoaikoja ei ole, soittamalla asiakaspalveluumme yritämme järjestää sinulle ajan mahdollisimman nopeasti. Aika on mahdollista järjestää myös klinikan aukioloaikojen ulkopuolelle päivystyksellisenä käyntinä. Lue lisää päivystyksestä tästä.

Kenelle

Kaikille asiakkaille, keillä on äkillinen silmäoire (silmätulehdukset, silmäsäryt, pienet silmävammat) ja haluavat hoitoon heti.

Jos sinulla on vakava silmävamma kuten silmän lävistävä haava tai kovasti verta vuotava silmäluomen haava, soita 112 tai mene lähimpään yhteispäivystykseen. 

Hinnat

Kiireellinen vastaanotto 130 €
Peruuttamaton käynti 50 €
Toimistomaksu (per käyntipäivä) 17 €

 

Varaa aika vastaanotolle: